Κοτόπουλο με χρωματιστές πιπεριές
Aπό το 1958, 560 μέλη-παραγωγοί φροντίζουν για τις άριστες συνθήκες στα πτηνοτροφεία, ώστε τα κοτόπουλα να μεγαλώνουν με τις καλύτερες προδιαγραφές εκτροφής!
- Επίπεδο δυσκολίας:
- Εύκολο
- Προετοιμασία:
- 01:10
Υλικά
- 4 νωπά φιλέτα μπούτι κοτόπουλο ΠINΔOΣ
- 1 πιπεριά κόκκινη
- 1 πιπεριά πράσινη
- 1 πιπεριά κίτρινη
- 1 πιπεριά πορτοκαλί
- 1 κρεμμύδι μέτριο
- 10 μανιτάρια
- μισό ποτήρι λευκό κρασί
- 5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Προετοιμασία
- Bάζουμε τα μπουτάκια κοτόπουλου σε ένα τηγάνι με το λάδι και σωτάρουμε ώσπου να ροδίσουν.
- Κόβουμε τις πιπεριές μπαστουνάκι, το κρεμμύδι σε φετάκια και τα μανιτάρια ροδέλες και τα ρίχνουμε στο ίδιο τηγάνι με το κοτόπουλο.
- Σβήνουμε με το κρασί, αλατοπιπερώνουμε και τα αφήνουμε λίγο στη φωτιά να πάρουν βράση και να μαλακώσουν.
- Σερβίρουμε ζεστό, με πατάτες τηγανητές ή ρύζι.
Περισσότερες συνταγές
Κοτόπουλο με μπάμιες, πετιμέζι και μπαλσάμικο
Κοτόπουλο με μπάμιες, πετιμέζι και μπαλσάμικο
- Επίπεδο δυσκολίας
- Μέτριο
- Προετοιμασία
- 01:10
Κοτόπουλο με ντομάτες, πιπεριές και αρωματικά
Κοτόπουλο με ντομάτες, πιπεριές και αρωματικά
- Επίπεδο δυσκολίας
- Εύκολο
- Προετοιμασία
- 01:00
Κοτόπουλο με λιαστά ντοματάκια και κουσκουσάκι
Κοτόπουλο με λιαστά ντοματάκια και κουσκουσάκι
- Επίπεδο δυσκολίας
- Μέτριο
- Προετοιμασία
- 01:00
Κοτόπουλο φούρνου με πιλάφι, φέτα και μανιτάρια
Κοτόπουλο φούρνου με πιλάφι, φέτα και μανιτάρια
- Επίπεδο δυσκολίας
- Μέτριο
- Προετοιμασία
- 01:10