Σπετζοφάι με λουκάνικο και γραβιέρα
Μια νόστιμη και εύκολη συνταγή για σπετζοφάι με λουκάνικο χωριάτικο από κοτόπουλο ελεύθερης βοσκής Πίνδος και γραβιέρα.
Απολαύστε το!
- Difficulty level:
- Easy
- Preparation:
- 00:30
Materials
- 1 πακέτο λουκάνικο χωριάτικο από κοτόπουλο ελεύθερης βοσκής ΠΙΝΔΟΣ
- 3 ντομάτες τριμμένες
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 1 μελιτζάνα σε φέτες
- 8 πιπεριές πράσινες
- 300 γρ γραβιέρα
- 1 φλ ελαιόλαδο
- αλάτι και πιπέρι
- 7-8 κλαράκια μαϊντανός
Preparation
Τηγανίζουμε τις πιπεριές σε λίγο ελαιόλαδο αφού τις τρυπήσουμε με πένα πιρούνι.
Τηγανίζουμε και τις μελιτζάνες. Σοτάρουμε το χωριάτικο λουκάνικο σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο. Το κρατάμε στην άκρη και στο ίδιο λάδι σοτάρουμε το σκόρδο για 1 λεπτό και προσθέτουμε τις ντομάτες.
Βάζουμε στο τηγάνι τις πιπεριές το λουκάνικο και τη μελιτζάνα και σιγοβράζουμε για 20 λεπτά. Τελευταία στιγμή πασπαλίζουμε με τον μαϊντανό και βάζουμε στο φαγητό τα κυβάκια της γραβιέρας.
More recipes
Φτερούγες κοτόπουλου με γλυκόξινη σάλτσα
- Difficulty level
- Medium
- Preparation
- 01:10
Φιλέτο κοτόπουλο γεμιστό με ελιές και λιαστές ντομάτες
- Difficulty level
- Easy
- Preparation
- 01:10
Μπριζολάκια κοτόπουλου με σάλτσα γιαουρτιού
- Difficulty level
- Easy
- Preparation
- 01:10
Μπουκιές κοτόπουλου με λιαστή ντομάτα και μαϊντανό
- Difficulty level
- Medium
- Preparation
- 01:10