Σάντουιτς με σνίτσελ κοτόπουλου
Μια γρήγορη συνταγή για σάντουιτς με σνίτσελ κοτόπουλου Πίνδος από τον σεφ Βασίλη Πατσή που αξίζει να δοκιμάσετε.
- Difficulty level:
- Easy
- Preparation:
- 00:10
Materials
- 1 συσκευαςία σνίτσελ κοτόπουλο ή κοτομπουκιές Πίνδος
- Ψωμάκια μπριος
Για τη λαχανοσαλάτα:
- 3 φλιτζάνια Λάχανο Μωβ και Πράσινο ψιλοκομμένο ή κομμένο σε μακριές λωρίδες
- 1/2 φλιτζάνι Μαγιονέζα
- 2 κουταλιές της σούπας μηλόξυδο ή λευκό ξύδι
- 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
- 1 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα
- 1/2 - 1 κουταλάκι του γλυκού Αλάτι ανάλογα με τη γεύση
- 4 Ψωμάκια Χάμπουργκερ
- Γλυκά και καυτά τουρσιά
Preparation
Τηγανίζουνε τα σνίτσελ και τα βάζουμε σε μια πιατέλα με χαρτί κουζίνας.
Ωστόσο έχουμε ήδη φτιάξει την λαχανοσαλάτα.
Για να φτιάξετε κρεμώδη λαχανοσαλάτα:
Σε ένα μεσαίο μπολ, ανακατέψτε το λάχανο, τη μαγιονέζα, το ξύδι, τη ζάχαρη, τη μουστάρδα και το αλάτι.
Για τη συναρμολόγηση σάντουιτς:
Παίρνετε βουτυρωμένα ψωμάκια και από πάνω προσθέτετε τηγανητό κοτόπουλο, κρεμώδη λαχανοσαλάτα και τουρσιά της επιλογής σας.
More recipes
Φτερούγες κοτόπουλου με γλυκόξινη σάλτσα

- Difficulty level
- Medium
- Preparation
- 01:10
Φιλέτο κοτόπουλο γεμιστό με ελιές και λιαστές ντομάτες

- Difficulty level
- Easy
- Preparation
- 01:10
Μπριζολάκια κοτόπουλου με σάλτσα γιαουρτιού

- Difficulty level
- Easy
- Preparation
- 01:10
Μπουκιές κοτόπουλου με λιαστή ντομάτα και μαϊντανό

- Difficulty level
- Medium
- Preparation
- 01:10