Παπαρδέλες με ραγού από λουκάνικα κοτόπουλου
Ο Βασίλης Καλλίδης ετοίμασε μια νόστιμη συνταγή στο Πρω1νό του ANT1 για παπαρδέλες με ραγού από λουκάνικα κοτόπουλου Πίνδος.
- Difficulty level:
- Easy
- Preparation:
- 00:30
Materials
- 1 πακέτο παπαρδέλες
- 1 φλ παρμεζάνα τριμμένη
Για τη σάλτσα:
- 4 ντομάτες στον τρίφτη
- 1 πακέτο λουκάνικα τ.Φρανκφούρτης ΠΙΝΔΟΣ (χωρίς γλουτένη)
- 1/2 φλ λευκό κρασί
- 3 σκελιδες σκόρδο
- 2 πιπεριές κέρατα σε κομματάκια
- 1 κολοκυθάκι σε κυβάκια
- 2 καρότα στον τρίφτη
- 3-4 φυλλαράκια βασιλικός
- 4-5 κλαράκια μαϊντανός
Preparation
Κόβουμε τα λουκάνικα τ.Φρανκφούρτης ΠΙΝΔΟΣ σε κυβάκια και τα σωτάρουμε με λίγο ελαιόλαδο για 5-6 λεπτά. Σβήνουμε με το λευκό κρασί. Αλέθουμε τα λαχανικά στο πολυμίξερ και τα βάζουμε στην κατσαρόλα μαζί με τα λουκάνικα. Προσθέτουμε τον τοματοπελτέ και το αλατοπίπερο. Σιγοβράζουμε για 20 λεπτά.
Βράζουμε τις παπαρδέλες και τος ρίχνουμε μέσα στη σάλτσα. Ανακατεύουμε απαλά και πασπαλίζουμε με τον ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Δείτε το βίντεο από την εκτέλεση της συνταγής:
More recipes
Κοτόπουλο με μπάμιες, πετιμέζι και μπαλσάμικο
- Difficulty level
- Medium
- Preparation
- 01:10
Κοτόπουλο με ντομάτες, πιπεριές και αρωματικά
- Difficulty level
- Easy
- Preparation
- 01:00
Κοτόπουλο με λιαστά ντοματάκια και κουσκουσάκι
- Difficulty level
- Medium
- Preparation
- 01:00
Κοτόπουλο φούρνου με πιλάφι, φέτα και μανιτάρια
- Difficulty level
- Medium
- Preparation
- 01:10