Μπριζολάκια κοτόπουλου με σάλτσα γιαουρτιού
Στην ΠINΔO η παράδοση έχει αξία! Kαι τη σεβόμαστε, χρησιμοποιώντας όμως και την πιο σύγχρονη τεχνολογία για να διασφαλίσουμε την ποιότητα των προϊόντων μας.
- Επίπεδο δυσκολίας:
- Εύκολο
- Προετοιμασία:
- 01:10
Υλικά
- 4 μπριζόλες κοτόπουλου BBQ ΠINΔOΣ
- 3/4 του ποτηριού κρέμα γάλακτος
- 3 κουταλιές βούτυρο
- 100 γρ. γιαούρτι
- 1/2 ποτήρι ξηρό κρασί
- 1/2 κουταλιά πάπρικα
- 1 ψιλοκομμένη πιπεριά
- Aλάτι
- Πιπέρι
- Αλεύρι
Προετοιμασία
- Αλευρώνουμε τις μπριζόλες και τις τηγανίζουμε με το βούτυρο σε χαμηλή φωτιά και από τις δυο πλευρές.
- Περιχύνουμε με το κρασί και μόλις εξατμιστεί, ανακατεύουμε την κρέμα γάλακτος με το γιαούρτι, τα προσθέτουμε στο τηγάνι και πασπαλίζουμε με την πάπρικα και το αλάτι.
- Χαμηλώνουμε την ένταση της φωτιάς, προσθέτουμε την πιπεριά και αφήνουμε το κοτόπουλο στη φωτιά για μερικά λεπτά ακόμη.
Περισσότερες συνταγές
Φτερούγες κοτόπουλου με γλυκόξινη σάλτσα
Φτερούγες κοτόπουλου με γλυκόξινη σάλτσα
- Επίπεδο δυσκολίας
- Μέτριο
- Προετοιμασία
- 01:10
Φιλέτο κοτόπουλο γεμιστό με ελιές και λιαστές ντομάτες
Φιλέτο κοτόπουλο γεμιστό με ελιές και λιαστές ντομάτες
- Επίπεδο δυσκολίας
- Εύκολο
- Προετοιμασία
- 01:10
Μπουκιές κοτόπουλου με λιαστή ντομάτα και μαϊντανό
Μπουκιές κοτόπουλου με λιαστή ντομάτα και μαϊντανό
- Επίπεδο δυσκολίας
- Μέτριο
- Προετοιμασία
- 01:10
Φαχίτας με κοτόπουλο
Φαχίτας με κοτόπουλο
- Επίπεδο δυσκολίας
- Εύκολο
- Προετοιμασία
- 00:30