Ενημέρωση

Τελευταία νέα και ενημερώσεις για τον συνεταιρισμό!

Ο ΑΠΣΙ ΠΙΝΔΟΣ πραγματοποίησε την πρώτη Εθελοντική Αιμοδοσία

15
Οκτ 2024
Ο ΑΠΣΙ ΠΙΝΔΟΣ πραγματοποίησε την πρώτη Εθελοντική Αιμοδοσία

Ο Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων (ΑΠΣΙ) «ΠΙΝΔΟΣ», με σεβασμό και υπευθυνότητα απέναντι στο κοινωνικό σύνολο και με σταθερή προτεραιότητα την κοινωνική προσφορά, διοργάνωσε την πρώτη του εθελοντική αιμοδοσία. Η δράση αυτή εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο της κοινωνικής υπευθυνότητας του Συνεταιρισμού, ο οποίος με συνέπεια στηρίζει την τοπική κοινωνία, της οποίας αποτελεί αναπόσπαστο και ενεργό μέλος εδώ και δεκαετίες.

Η εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης, η οποία έλαβε χώρα στον χώρο εκδηλώσεων Cezaria στα Ιωάννινα. Στο πλαίσιο αυτής της σημαντικής πρωτοβουλίας, συγκεντρώθηκαν περίπου 55 φιάλες αίματος, σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, οι οποίες θα διατεθούν για την κάλυψη αναγκών της τοπικής κοινωνίας, ενισχύοντας τα αποθέματα αίματος σε κρίσιμες στιγμές.

Ο Πρόεδρος του ΑΠΣΙ ΠΙΝΔΟΣ, κ. Ανδρέας Δημητρίου, πρόεδρος δήλωσε: «Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί μέρος της συνολικής μας δέσμευσης για κοινωνική υπευθυνότητα. Ο αγροτικός τομέας δεν αφορά μόνο την παραγωγή, αλλά και την προσφορά στην κοινωνία. Η αιμοδοσία είναι μια πράξη αλληλεγγύης και ζωής, και είμαστε υπερήφανοι για τη μεγάλη συμμετοχή των παραγωγών - μελών μας σε αυτή την προσπάθεια».

Με την επιτυχή ολοκλήρωση της πρώτης αυτής αιμοδοσίας, ο ΑΠΣΙ «ΠΙΝΔΟΣ» συνεχίζει να αποδεικνύει τον ηγετικό του ρόλο όχι μόνο στην πτηνοτροφία, αλλά και στις δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης, ενώ προγραμματίζει να καθιερώσει την αιμοδοσία ως θεσμό στο πλαίσιο των ετήσιων δραστηριοτήτων του.